Käsityöblogien joulukalenteri 2017 – luukku 24

Tämä on Käsityöblogit-facebookryhmän joulukalenterin viimeinen luukku. Tervetuloa blogiini, sekä uudet että vanhat lukijat, ja oikein rauhallista joulun aikaa minunkin puolestani!

Monissa edellisissä luukuissa on jaettu mitä ihanimpia ohjeita erilaisiin käsitöihin, kehitelty lahjaideoita ja muutenkin fiilistelty saapuvaa joulua itse tekemisen näkökulmasta. Viimeistään tänään kaikki nuo ihanat ideat tulevat eloon ja oman tekemisen ilo heijastuu myös lahjan saajan kasvoilta, kun paketteja päästään avaamaan.

IMG_7634. (2)

Tiedän, että moni teistä on tehnyt kasoittain lahjoja itse tänäkin jouluna, ja siksi päätin näin aaton kunniaksi tarjota jotakin takaisin teille. Tämän luukun pääosassa onkin pieni arvonta, jossa sinun on mahdollista voittaa ihanaa Teeleidin irtoteetä Jyväskylästä, muutama minivyyhti lankaa minun omasta varastostani ja lisäksi jotakin pientä herkkua.

IMG_7636. (2)

Osallistuaksesi arvontaan jätä blogini kommenttiboksiin (ei facebook-ryhmään) seuraavat asiat:

 • toimiva sähköpostiosoite, josta tavoitan sinut
 • kerro, mikä on suosikkiteelaatusi: musta, vihreä, valkoinen vai rooibos
 • kerro, mikäli olet allerginen esim. pähkinälle tai muille herkuissa yleisesti käytetyille ainesosille
 • lisäksi arvostaisin sitä, jos liittyisit blogin lukijaksi joko sähköpostilla blogin sivupalkista (klikkaa sivun ylälaidassa näkyvää kuvaketta, jossa on kolme viivaa päällekkäin) tai Bloglovinin kautta

Arvonta päättyy 31.12.2017 kello 23.59, eli kaikki tämän vuoden puolella jätetyt, ohjeiden mukaiset kommentit osallistuvat palkinnon arvontaan. Palkinto menee suoraan omasta pussistani, eli arvontaa ei ole tehty yhteistyössä minkään yrityksen kanssa. Suoritan arvonnan hetimiten alkuvuodesta ja otan sen jälkeen yhteyttä voittajaan, mutta palkinnon postitus viivästynee noin viikolle 3 omien menojeni vuoksi. Voittaja saa siis oikein myöhäisen joululahjan piristämään arkeen paluuta! 🙂

IMG_7640.

Näiden kuvien ja tunnelmien myötä oikein ihanaa, rentouttavaa ja iloista joulunaikaa kaikille teille, jotka olette osallistuneet joulukalenteriimme joko lukijoina tai kirjoittajina! Onnea arvontaan, ja vielä kerran oikein tunnelmallisia rentoutumisen hetkiä jokaiselle!

♥: Emmi

11 kommenttia artikkeliin ”Käsityöblogien joulukalenteri 2017 – luukku 24

 1. Valkoinen tee ehdoton suosikkini, pähkinöille allerginen olen ma.
  Ja miten ihana yllätys jouluaaton arvonta onkaan.
  Rauhallista Joulua 💚

  Tykkää

 2. Onpa kaunis tuo seimiasetelmasi. Mistä hahmot ovat peräisin vai onko ne sinun tekemiäsi? Vihreästä ja mustasta teestä tykkään. (pikkuakantilkkuvakka@gmail.com)

  Tykkää

  1. Asetelma on avomieheni äidin kokoama, hän on ostanut paikallisilta joulumarkkinoilta aina yhden tai kaksi figuuria vuodessa ja kerännyt jouluseimen pikkuhiljaa kasaan. Hahmot ovat siis kyllä käsin tehtyjä, mutta tekijä on joku seudun pienyrittäjä 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s